Ga naar de inhoud

De Kiekeboer’n!

Melkveebedrijf Fam. Stokkers

In het mooie buitengebied van Enschede op de grens met Buurse, verzorgen we 100 melkkoeien en 60 stuks jongvee. De dagelijkse verzorging wordt gedaan door Freddie en Bendine (ouders) en zoon Arjan, zoon Edwin werkt buitenshuis en werkt ook geregeld mee.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Pol

Op de groepsfoto zie je ons gezin; boer Johan en boerin Jenny met de kinderen Dianne en Bart en Gertjan en Sabine met baby Suze. Wij genieten elke dag van ons bedrijf met 60 melkkoeien en jongvee

Lees Meer »

Melkveebedrijf Kamphuis

Hallo, wij zijn Wilco en Ciska Kamphuis en hebben een melkveebedrijf in Daarle, hier wonen wij met onze twee kinderen. Onze koeien zorgen dagelijks voor verse melk die terug te vinden is in diverse producten in de supermarkt.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Hassink

Wij zijn de familie Hassink. In Rossum (Overijssel) staat onze boerderij met een stal vol met lieve, vrolijke, functionele zwartbonte koeien. Ook zijn er een heleboel kalfjes en poezen. Er is heel veel te zien en te beleven.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Voogd

Op ons melkveebedrijf, net ten noorden van Enschede, houden wij (boer Erik, boerin Hermieke en boer Wim) 100 melkkoeien en ongeveer 50 stuks jongvee (kalveren, pinken en vaarzen). Wat pinken en vaarzen zijn, leggen we graag uit als je een bezoek brengt aan onze boerderij. Ook hebben we nog een paar geiten en een aantal schapen, dit is de hobby van Erik.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Erve Mentink

Erve Mentink is een familiebedrijf waar nu de 4e generatie Mentink aan het roer staat: Els en Gerard leven en werken samen met hun drie zoons en Els’ ouders op Erve Mentink. Het werk doen ze niet alleen, dagelijks krijgen ze hulp van medewerkers en stagiairs die zorgen dat het melkveebedrijf staat waar het nu is.

Lees Meer »

Melkveebedrijf de Veldscheper

Wij hebben een “gangbaar” melkveebedrijf in Diepenheim en wij melken hier gemiddeld 85 koeien, daarnaast hebben we jongvee, van kleine kalveren tot aan vaarzen en samen met de droogstaande koeien hebben we zo’n 140 stuks vee.

Lees Meer »

Zoogkoeienhouderij de Wateregge

De Wateregge is een advies- en projectbureau voor het platteland. Door verbreding, vernieuwing en samenwerking streven wij naar een verbetering van de landbouwstructuur, het water- en natuurbeheer en de leefbaarheid in de stad en op het platteland.

Lees Meer »

Varkenshouderij Varkenshoff

Wij, Herbert en Annemarie runnen, samen met regelmatige hulp van onze dochter en 3 zoons, een prachtig varkensbedrijf. Met respect voor dier, omgeving en milieu wordt vlees geproduceerd. We hebben passie en liefde voor onze dieren. Wij gaan voor een goed leven van het varken en heerlijk vlees voor een eerlijke prijs.

Lees Meer »

Varkensbedrijf Brummelhuis

Wij zijn familie Brummelhuis en wij hebben een boerderij in Hoge Hexel. Wij wonen met drie generaties op een erf. Op onze boerderij houden wij zeugen en biggetjes (subfokbedrijf). De allerbeste meisjes-biggen worden later bij ons of bij anderen zelf moeder. Dus eigenlijk hebben wij een stal met heel veel oma’s.

Lees Meer »

Schapenhouderij Bornerbroek

Wij, de familie Dood te Bornerbroek, houden naast de zeugenhouderij een schapengrazerij. Met de tak van schapenhouden hebben we ons toegelegd om met Schoonebeeker-en Grootheide schapen het landschap te onderhouden en de natuur te beheren.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Werning

Wij zijn Frits en Claudia Werning en we wonen met onze kinderen Jasper en Margot en een heleboel dieren (koeien, kalfjes, jongvee, paard, pony, poezen, hond, kippen) op een boerderij aan de Wateregge in Almelo.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Udink

Hallo, wij zijn Henk en Alina Udink, woonachtig in Markelo en in het buurtschap Markelose Broek, oftewel; in “Maarkelse Brook”. We hebben 1 dochter; Melanie.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Smelt Luttikhedde

Wij, Jan en Bertine Luttikhedde, hebben een mooi familiebedrijf met onze ouders Willy en Ina Smelt. En ook onze 3 kinderen, helpen in hun vrije tijd op ons bedrijf mee. Ons melkveebedrijf telt ongeveer 140 melkkoeien en 100 stuks jongvee (kalfjes en pinken). Ons bedrijf bevindt zich tussen Buurse en Enschede, aan de rand van het natuurgebied Witte Veen.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Pasman Aalpol

Wij zijn Henk Aalpol en Joke Pasman en wij runnen ons melkveebedrijf samen met af en toe hulp van onze zoons Joost en Harm. We hebben 100 melkkoeien en 60 stuks jongvee. Ons bedrijf ligt in de buurtschap Usselo, aan de zuidkant van Enschede, pal tegenover de Wissinksmöl, dichtbij recreatieplas Het Rutbeek

Lees Meer »

Melkveebedrijf Hobbelt

Momenteel runnen wij ons melkveebedrijf met drie generaties; Opa, Henk en Wilma en (klein)zoon Koen. Ons bedrijf bevindt zich aan de rand van Enschede-Zuid. Via het fietspad langs de Buurserstraat zijn we gemakkelijk met de fiets te bereiken.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Crumelhaeve

Wij zijn Herman en Roelof. Samen met onze kinderen hebben wij een boerderij met veel dieren; koeien, paarden, pony’s, honden en poezen. Voor al deze dieren moeten we goed zorgen. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Op onze boerderij komen namelijk ook meer kinderen die ons helpen om al deze dieren zo goed mogelijk te verzorgen. Want hoe beter wij voor de dieren zijn, hoe liever ze dan weer zijn voor ons.

Lees Meer »

Melkveebedrijf Damveld

Wij zijn André en Juryan Damveld. Samen met Tristan zijn we trotse eigenaar van melkveehouderij Damveld. We hebben 120 melkkoeien en melken met 2 melkrobots. Daarnaast hebben we nog 80 stuks jongvee voor de opfok. Verder hebben we een grote, nieuwe loods waar de kalfjes opgroeien totdat ze van het stro af kunnen

Lees Meer »

Melkveebedrijf Erve Iemhorst

Wij zijn Frank en Evelien ter Linde en wonen met onze kinderen Fleur en Daan op ons melkveebedrijf met 90 koeien, 40 stuks jongvee/kalveren, boerderijkat Tijger en hond Pleun. Onze boerderij staat midden in de natuur dichtbij het dorp Losser.

Lees Meer »

Kwekerij Visschedijk

Kwekerij Visschedijk is gelegen in het buitengebied van de gemeente Hof van Twente tussen Delden en Bentelo. Omdat elk seizoen zijn eigen product heeft is onze slogan dan ook “Niet zomaar een kwekerij”. Sinds 1998 is Kwekerij Visschedijk een zelfstandig bedrijf, voortgekomen uit een agrarisch bedrijf met koeien en varkens.

Lees Meer »
2019-10-31-02-Kiekeboern-Logo-Nieuw