Ga naar de inhoud

Melkveebedrijf Smelt – Luttikhedde

Wie zijn wij?

Wij, Jan en Bertine Luttikhedde, hebben een mooi familiebedrijf met onze ouders Willy en Ina Smelt. En ook onze 3 kinderen, helpen in hun vrije tijd op ons bedrijf mee. Ons melkveebedrijf telt ongeveer 140 melkkoeien en 100 stuks jongvee (kalfjes en pinken). Ons bedrijf bevindt zich tussen Buurse en Enschede, aan de rand van het natuurgebied Witte Veen.


We doen mee met het programma beter voor koe, boer en natuur, dat betekent dat onze koeien voldoende ruimte moeten hebben om te eten en te liggen. Het voer uit de regio komt en we uitsluitend groene stroom gebruiken. Ook is er een bijzonder bodemprogramma, zodat de biodiversiteit van de bodem wordt bevorderd. We zijn trots op onze melkveehouderij en laten graag een ieder meegenieten.

Wat kun je doen bij Melkveebedrijf Smelt – Luttikhedde?

Wij vinden het ontzettend leuk om kinderen te laten ontdekken en beleven op ons melkveebedrijf. Voor elke leeftijdsgroep van de basisschool hebben wij een leuk en leerzaam programma, waarbij ze heel praktijkgericht bezig zijn en leren waar voedsel vandaan komt. Wij spelen graag in op wensen en leerdoelen, zodat het een unieke les wordt!

Waar vind je ons?

Melkveebedrijf Smelt-Luttikhedde
Bertine Luttikhedde
Braamweg 12a
7481 RB Buurse
06-83444236

luttikheddesmelt@gmail.com.
www.smelt-luttikhedde.com