Meteen naar de inhoud

Melkveebedrijf ’t Zoekerveld

Wie zijn wij?

Hallo! Wij zijn Eddy en Anouk Ter Keurs, samen met ons samengestelde gezin met 8 kinderen wonen wij op onze boerderij net buiten Weerselo. Eddy gaat elke morgen melken, Anouk helpt elke avond en ook ’s morgens als de kinderen niet naar school hoeven. Maar ook alle kinderen helpen om beurten met de koeien, de kalfjes en het melken. De boerderij hoort nu eenmaal bij ons dagelijks leven. We geven jullie graag een kijkje achter de schermen!

Wat kun je doen bij Melkveebedrijf ’t Zoekerveld?

Het erf van Melkveehouderij Ter Keurs,  ook wel genaamd  ’t Zoekerveld, ligt op een mooie plek midden in de natuur net buiten Weerselo. In onze stal staan 80 dames die ons elke dag weer van verse melk voorzien. Samen met het jongvee en de kalfjes vormen ze de melkveetak op het bedrijf. Aan het begin van het erf staat een blokhut, van daaruit verkopen we melk via een melktap. Ook maken we ijs van onze eigen melk. Jongeren met een beperking helpen ons daarbij.

Ook is er een speeltoestel aanwezig en vele kleine dieren.

Als je alles wilt weten over de koetjes en kalfjes en wil weten hoe de melk uiteindelijk bij onze klanten komt, neem dan een kijkje bij ’t Zoekerveld!

Waar vind je ons?

Melkveebedrijf ’t Zoekerveld
Familie ter Keurs
Weerselerveldweg 10
7595 KC Weerselo
06-13550460

zoekerveldweerselo@gmail.com
Facebook: @Zoekerveld