webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
 

Kwekerij Visschedijk

 

Kwekerij Visschedijk is gelegen in het buitengebied van de gemeente Hof van Twente tussen de kernen Delden en Bentelo. Onze kwekerij is erg landelijk gelegen aan een fietsroute. Kippen, pauwen, kalkoenen en eenden lopen vrij rond, daarom is onze slogan dan ook "niet zomaar een kwekerij..." Kwekerij Visschedijk is sinds 1998 een zelfstandig bedrijf, dat voortgekomen is uit een agrarisch bedrijf met koeien en varkens.

Visschedijk-32 verkleint 

Wat kun je doen bij Kwekerij Visschedijk

 

Bij Kwekerij Visschedijk kan een bezoek worden gebracht aan de kas waar de planten gekweekt worden. Tevens is er de mogelijkheid om direct uit de kas planten te kopen. De moderne kas heeft een oppervlakte van circa 3500 m2. Naast de kasteelt van voornamelijk tulpen wordt er ook op 2 hectare buiten geteeld: lelies, snijhortensia's, zonnebloemen en snijheesters. Zowel groepen als individuele bezoekers zijn welkom. Hoewel iedereen altijd welkom is op ons bedrijf, vragen wij groepen om zich van te voren eerst even aan te melden voor een rondleiding.

 Visschedijk-86 verkleint

Waar vind je Kwekerij Visschedijk

 

Platenkampsweg 7
7495 RA  AMBT-DELDEN
Tel: 0547-292432
Fax: 0547-292749
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kwekerijvisschedijk.nl

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 09.00 uur - 17.00 uur