webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Koeienstreken

 

Aanraken, ruiken, ervaren, beleven! Leer de koe en haar streken kennen en schilder haar op een eigen unieke manier.
Het beleven van het boerenbedrijf staat in dit arrangement centraal. De dag begint met koffie en krentewegge waarna er in een erfwandeling de historie van het landschap en zijn bewoners wordt uitgelegd. In de wei en stal is het aanraken, ruiken, ervaren en beleven van het gedrag en karakter van de koe en welke invloed dit heeft op de omgeving en de mens. Net als de mens is elke koe uniek. Leer anders kijken naar de koe!

De boerenlunch die tussen de koeien zal worden geserveerd is samengesteld met zoveel mogelijk producten van het eigen boeren erf.

Het middaggedeelte zal bestaan uit een workshop schilderen van de letterlijke koeiestreken. Op het bedrijf wordt er gezocht naar de plek waar de deelnemers zich het prettigst voelen en de rest volgt vanzelf! De dag wordt afgesloten met het uitwisselen vanervaringen en het bekijken van elkaars creatieve uitspattingen.

Inbegrepen:
Koffie/thee, lunch en schilderworkshop (alle materialen/schildersdoeken en verf)

Duur:
Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Vervoer tussen beide locaties is niet inbegrepen, maar kan op aanvraag geregeld worden.

Neem via onderstaand formulier contact op voor de mogelijkheden, meer informatie en/of een prijsopgave.