webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

In en met stro

In het stro, op het stro, met het stro, door het stro... Met stro kun je van alles doen! Tijdens deze dag kan men beleven hoe belangrijk stro is voor een agrarisch bedrijf. Dat koeien op stro kunnen staan weten we vast wel, maar wat is het beleid hierachter? Waarom heeft dit bij sommige boeren de voorkeur? Ooit bedacht dat stro ook zijn eigen cyclus kan hebben? Van afvalstof tot grondstof en vervolgens tot meststof... Ontdek de veelzijdigheid van stro!

Er wordt 's ochtends gestart op het bedrijf van de familie ter Weele met een rondleiding. Ervaar hier het opfokken van een duurzame koe op stro en beleef het verhaal van graan. De lunch zal rond het middaguur genuttigd worden bij melkgeitenbedrijf Veelers. Op de geitenhouderij wordt in de middag dieper ingegaan op de kringloop van stro. Dit arrangement is naar keuze ook uit te breiden met een creatieve stro-workshop op het bedrijf van de familie Veelers.

Inbegrepen:
Koffie/thee, lunch en versnapering tijdens het middagdeel

Duur:
van 10.00 uur tot 16.00 uur (17.30 uur incl. workshop)

Het vervoer tussen beide locaties is niet inbegrepen, maar kan op aanvraag geregeld worden.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, meer informatie en/of een prijsopgave.