webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Hart voor de zorg


Altijd al eens een kijkje willen nemen in de keuken van een zorgboerderij? Deze is speciaal voor iedereen die de zorg een warm hart toedraagt...en dit zelf in de praktijk wil ervaren. De dag begint op Landbouw-, zorg- en educatieboerderij Erve Meyerinkbroek in de koffieschenkerij, waar de hulpboeren uiteraard de koffie of thee uitserveren. Eerst hebben zij al in de keuken gestaan om iets lekkers te maken, ook dit zal in geuren en kleuren aan u uitgelegd worden. Op het bedrijf vindt vervolgens een rondleiding plaats met informatie over het reilen en zeilen van de zorgboerderij waarbij het accent voor ligt op wat een landbouwbedrijf met al zijn facetten kan betekenen voor de zorg. Daarbij valt te denken aan de inzet van o.a de dieren, de omgeving en de werkzaamheden bij de verschillende doelgroepen en vormen van zorgverlening.

Rond het middaguur zal er een lunch verzorgd worden door de hulpboeren. In de middag vervolgd deze leuke dag zich bij Atelier Gein waar na een 'boerenwelkom' een keuze gemaakt kan worden uit twee workshops:  

  • Een mozaïeken hart (3D) van scherven, tegels of porselein
  • Een schilderij / poster geïnspireerd op het thema zorg

Inbegrepen:
koffie/thee, lunch en workshop

Duur:
van 10.00 uur tot 17.00 uur

Vervoer tussen beide locaties is niet inbegrepen, maar kan op aanvraag geregeld worden.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, meer informatie en/of een prijsopgave.