webdesign buroVH
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Een Onderonsje

Met de dames op stap! Gewoon een lekker dagje met elkaar doorbrengen in een leuke en gezellige sfeer. Wie wil dat nu niet? We zouden het allemaal eens vaker moeten doen! Dit is de kans om bij te kletsen in een unieke setting.

Laat je verrassen op Erve Meyerinkbroek waar de dag opgestart wordt met een kopje koffie of thee in de koffieschenkerijk. De hulpboeren die hier hun tweede thuis hebben serveren het graag uit. Daarna laten ze vol enthousiasme het bedrijf zien waar zij werken en ieders hun eigen taak hebben. Tegelijkertijd wordt er ook informatie gegeven over deze landbouw-, zorg- en educatieboerderij. Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch geserveerd waarna de dag zich voortzet op de geitenhouderij van de familie Veelers. Na de rondgang op het bedrijf wordt er gezamenlijk een smakelijk vleesproduct bereid - van eigen boerderij - waarna we deze gezamenlijk onder het genot van een wijntje genuttigd wordt.

Inbegrepen:
Koffie/thee, lunch en een hapje

Duur:
Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Het vervoer tussen beide locaties is niet inbegrepen, maar kan op verzoek geregeld worden.

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden, meer informatie en/of een prijsopgave.